Om Legwork On Line

Det här är det jag gör:

Jag hjälper dig att synas och lyckas bättre med er onlinesatsning!

Genom digital marknadsföring, främst sökmotoroptimering, kan jag hjälpa dig på ett kostnadseffektivt sätt hitta och konvertera rätt målgrupp. Jag arbetar med optimering av din hemsida eller e-butik där kunden och budskapet är i centrum.

Vad jag mer specifikt kan göra för Dig:

  • Optimerar din hemsida så att du får en högre ranking och automatiskt fler besökare
  • Utveckla och designa en hemsida från grunden - rätt optimerad från start
  • Optimerar & förbättrar din e-handel från grunden (seo, konvertering mm) - vilket ger fler ordrar
  • Bygger och optimera en fungerande och effektiv marknadsföringsmaskin via E-post
  • Optimerar din sajt och dina landningssidor så att fler besökare konverterar och bli kunder
  • Producera content (innehåll) till dina sidor och använda dessa för att sedan marknadsföra dig

Ni är Experter inom ert område - jag inom mitt. Jag gör er synliga för Rätt Målgrupp!

Vem är det som driver Legwork On Line?

Hejsan, det är jag Tobias som driver Legwork.

Jag har på ett eller annat sätt jobbat med internet i snart 15 år och har samlat på mig en del kunskaper om vad som fungerar online. Och samtidigt vad som fungerar mindre bra.

Internetmarknadsföring är förutom mitt jobb även ett utav mina större intressen. Det leder till att jag i stort sett dagligen försöker jag ta till mig ny information och lära mig något nytt. Sedan ser jag till att testa det ordentligt - för att sedan kunna överföra det till Dig som Kund.

SEO är i ständig förändring. Det som fungerade för ett år sedan kan idag vara helt utdömt. Detta gör det svårt för dig som företagare, med ett helt annat expertområde, att kunna hinna med att uppdatera sig och hänga med.

Tobias - Legwork On Line

Tobias - Legwork On Line

Det är därför jag och mitt företag finns här - Jag gör det helt enkelt Åt Dig!

När jag senare behöver renovera, t ex mitt badrum, är det istället så att Jag kontaktar Dig - Då är det Du som är Experten!

Vad Jag Gör och Vad Det Egentligen Handlar Om

Inom sökmotoroptimering och digital marknadsföring finns, som i alla branscher, ett fackspråk och en väldig mängd med fackord. Dessa kan vara väldigt svåra att förstå för dig på "utsidan".

Det kan vara en bromskloss för dig som driver en egen hemsida men som egentligen inte gjort mer än att producera några texter. Vad betyder vad och vilket ska du fokusera på? För att ytterligare komplicera ämnet är dessutom många ord på engelska.

Att kunna förklara något här helt kortfattat är svårt, men jag försöker ändå.​

SEO beskrivande ord

Målet med min verksamhet kan jag dock förklara väldigt enkelt:

Det är att Du som Kund till Mig ska Tjäna Mer per Satsad Krona!

Sedan är det vägen dit som består av en mängd olika processer, beslut, uppdateringar och jobb. Men i grund och botten är det "bara" marknadsföring, och mer specifikt marknadsföring online.

​Du vill ha fler besökare och trafik. Men inte bara fler besökare i stort, utan du vill ha rätt besökare på din hemsida. Dessa "rätta" besökare vill du sedan kunna konvertera så att de verkligen blir kunder. Men även en besökare som inte blir direkt kund kan vara värdefull. Dessa som inte konverterar och blir kund just nu kan du ändå bearbeta senare genom att på ett eller annat sätt få in dess kontaktuppgifter i form av en e-postadress eller ett telefonnummer.

Som du ser och förstår handlar det om olika steg och delmål. Det som är bra är att Jag kan hjälpa Dig med alla olika steg. Efter en analys av ditt problem och dina önskemål kan vi ta fram en plan på hur vi kan nå dina (våra) mål.​


Vad betyder egentligen företagsnamnet Legwork?

Har du kanske undrat vad egentligen ordet står för och betyder? Finns det någon tanke bakom? Det är en bra fråga och här är det lite tråkiga svaret.

Mina krav när jag satte mig för att spåna företagsnamn var dessa:

  • att domänen självklart var ledig
  • att det var relativt kort
  • att ordets betydelse var något jag kunde stå bakom

Alla dessa boxar kunde jag bocka av - så då blev det så. Att det sedan inte var förstavalet eller ens andravalet, utan snarare femtevalet spelar väl ingen större roll längre. Jag kan bara konstatera att Bolagsverket jobbar på ett sätt som jag inte riktigt alltid förstår..

Vad exakt betyder det engelska ordet "Legwork"?

Enligt Free Dictionary och Wikipedia så betyder det ungefär:

Jobb som innebär mycket insamlande av information och research som görs genom att man använder sina ben. Mycket resor, promenader och helt enkelt användande av sina ben för att nå bästa slutresultat.

Wiki och Free Dictionary

Min tolkning och kortfattade översättning, som också är lite av vår affärsidé, är som följer:

Vi hugger verkligen i och gör grundjobbet, samt det där lilla extra, för att du som kund ska kunna dra full nytta av de tjänster och förbättringar vi erbjuder dig!

Tobias
Legwork On Line

Där har du nu lite information om företaget och mig som står bakom Legwork. Hoppas du har fått svar på dina frågor, annars så är du mer än välkommen att ta kontakt med mig.

Vill Du ha hjälp med Ditt onlineprojekt?

Jag finns redo att hjälpa dig komma vidare. Vare sig det gäller ny hemsida, fler besökare/kunder eller annan onlinemarknadsföring.