Webbproduktion

WebbProduktion

Dags för en Ny & Optimerad Hemsida?!

Vi tar fram en hemsida till dig där besökaren och kunden står i fokus.

När vi utvecklar hemsidor är det i huvudsak trafiken och hur potentiella kunder konverterar som är prio 1. Självklart ska en ny sajt se bra ut, kännas professionell och vara inbjudande. Men det får aldrig ta över från det som verkligt är viktig. Nämligen hur väl den tas emot av sökmotorer och besökarna - där ska fokus ligga!

Är du mer intresserad av att ha en designad och cool hemsida med flash eller liknande - är det bättre du väljer en annan partner. Så jobbar inte vi.

Vi finns här, redo att kavla upp ärmarna och ta tag i saken. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Om ni vill ha en sida som folk besöker har ni kommit helt rätt!

[thrive_headline_focus title="SÅ HÄR SER ARBETSPROCESSEN UT" orientation="center"]

1

PLANERINGSMÖTEN

Här under de första kontakterna går vi genom vad du önskar för sorts design och utseende. Vi presenterar de olika förslag vi jobbar med och hur vi kan anpassa dessa efter era önskemål. Dessutom bestämmer vi en ungefärlig tidsplan och ram.

2

DESIGNFÖRSLAG

Nu återkommer vi med förslag på hur designen kan tänkas se ut. Det finns goda möjligheter för dig att påverka och därför är processen helt öppen. De förslag eller det förslag vi presenterar är baserat på dina önskemål tillsammans med våra rekommendationer.

3

ON PAGE ARBETE

Med utseendet bestämt går vi vidare med att bygga upp innehållet enligt den sökoptimeringsplan vi jobbar efter. Detta är dock beroende på om vi producerar innehållet till sajten eller ej. Använder vi ert material kommer vi att optimera det enligt överenskommelse.

4

SAJTEN GÅR LIVE

Efter att både vi som Du dubbelkollat allt och vi båda är nöjda går så sidan online. Nu är det bara att invänta en bättre ranking och se kunderna öka i antal. Men arbetet är förhoppningsvis inte helt slut där, utan vi kommer helst vilja fortsätta med vårt optimeringsarbete.

Skaffa Dig en Sökmotoroptimerad hemsida idag!

Vårt fokus ligger i sökmotoroptimering och det är ur den startpunkten vi bygger hemsidor. En sida bör från början vara optimerad för att enklare kunna hittas av potentiella kunder. En snygg flashig hemsida som ingen besöker är bortkastade pengar. Vi är alltså ingen traditionell designbyrå utan här är SEO och konvertering det huvudsakliga målet.

​Har du sedan tidigare lite koll, eller läst runt på våra sidor, på sökmotoroptimering och speciellt On-page SEO förstår du säkert vikten av att detta finns på plats direkt. Vi tar fram en hemsida som följer olika sökmotorers signaler och rankingfaktorer. Detta leder i sin tur till att ni även längre fram når en bättre ranking för de sökord som är viktiga för just er och er bransch.

Men hemsidans design då? Den är självklart viktig, alla vill vi ha en snygg och representativ sida. En sökmotorvänlig sida med en perfekt balans mellan SEO och design är något som vi strävar efter att producera.

Där är en liten bild av hur arbetet med produktionen av sajten kan gå till.

Detta är dock inte skrivit i sten. Vet du ungefär hur du skulle vilja att arbetet gick till, så är vi väldigt flexibla. Ta bara kontakt med oss så löser vi "nästan" allting. Vi finns här för Dig.

Med en bra optimerad hemsida kommer Du - dag efter dag ha en billig effektiv kundingång som jobbar dygnet runt. Det du behöver göra är inte mycket annat än att ta hand om alla de förfrågningar som kommer in.

Vill Du ha en NY HEMSIDA ?

[thrive_link color=”light” link=”#” target=”_self” size=”medium” align=”full”]KONTAKTA OSS REDAN IDAG[/thrive_link]

[thrive_headline_focus title="VI BYGGER ALLA SAJTER I WORDPRESS" orientation="center"]

Känner du till publiceringssystemet WordPress?

Om inte så ska du läsa vidare. Här kommer en liten beskrivning av vad världens största CMS (Content Management System) kan göra, och gör.

WordPress Logga

WordPress delar upp design och innehåll i olika delar och dessa hålls åtskilda. På så sätt är det enkelt och smidigt att ändra samt optimera viktiga punkter gällande, t ex sökmotoroptimeringen. Detta utan att det påverkar själva designen. Då Google ständigt uppdaterar sina algoritmer är detta en viktig del för att snabbt kunna göra små ändringar.

Ur en sökoptimerares synvinkel är WP (WordPress) en mycket bra plattform att börja med. Detta då det i sitt ursprung är bra optimerat direkt från start. En ack så viktig detalj.

WordPress är den absolut bästa plattformen att starta med, för att kunna synas så bra som möjligt i vår sökmotor. Den ger dig ett litet försprång mot andra plattformar.

  Google Inc.

WordPress är väldigt enkelt att sätta sig in i och förstå

Vi anser att WordPress är den perfekta plattformen för dig som kund. Oavsett om du är novis eller mer erfaren så är det enkelt att använda.

För ett par år sedan såg processen ut ungefär så här; Du gick då till din webbyrå, bad dem ta fram en hemsida efter dina önskemål men när den sedan skulle uppdateras fick du antingen gå via dem eller sätta dig in i ett många gånger komplicerat backendsystem.

Med WordPress är detta inte längre något problem. Här kan du som kund enkelt logga in på er hemsida, detta vart du än befinner dig, och ha total kontroll över allt på sidan. Dags att lägga till en ny artikel? Bara klicka på Skapa ny artikel och skriv din copy.

Låter det smidigt? Det är för att det verkligen är så smidigt.

Publiceringsplattformen WordPress är utvecklad enligt ”Open Source”

Du har säkert någon gång tidigare kommit i kontakt med ordet Open Source. Det betyder att WordPress är öppet för vem som helst att modifiera, att bygga teman och att bygga plugins (tillägg). Dessa kan totalt förändra en sajt från en enkel hemsida till en avancerad totallösning, eller till och med e-handelslösning. Begränsningarna är få och därför uppskattar vi det extra mycket.

Som du kanske förstår är vi väldigt förtjusta i WP - och vi hoppas (och tror) att du är eller kommer bli det också.

Är du idag inte helt nöjd med er nuvarande sajt? Hör av dig, vi kan hjälpa dig. Du är mer än välkommen att bara höra dig för om hur det eventuellt skulle kunna gå till med att ta fram en bättre optimerad hemsida.

Vi finns här - för din skull!


Vill Du Lära Dig Mer om Sökmotoroptimering?

Då ska du koppla upp dig på vår e-postlista. Där kommer du då och då få e-post med tips och råd om hur du kan förbättra din SEO och digitala marknadsföring.
Ser fram emot att se dig på insidan!


__CONFIG_optin__{"optin":185,"color":"orange","size":"medium","text":"JAG VILL GÄRNA LÄRA MIG MER!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

Vill Du ha hjälp med Ditt onlineprojekt?

Jag finns redo att hjälpa dig komma vidare. Vare sig det gäller ny hemsida, fler besökare/kunder eller annan onlinemarknadsföring.