E-handel

E-Handel

Dags för en Ny Butik eller Optimera nuvarande?!

Vi tar fram en e-handelsbutik till dig där besökaren och kunden står i fokus.

Vi hjälper er med er befintliga e-handelsbutik, eller produktionen av ny e-handel, och förser er med kunskapen som krävs för att er butik ska fungera nu och på längre sikt. Att bygga en fin lyxig butik med bra varor är ingen speciellt bra ide om du sedan placerar butiken på en utav internets bakgator.

Det är här vi kan göra skillnad:

Vi ser till att din butik är attraktiv för besökaren, konverterar bra och syns väl hos Google.

[thrive_headline_focus title="DET HÄR KAN VI HJÄLPA DIG MED" orientation="center"]

BUTIKSPRODUKTION

Efter att vi pratat om hur du vill att butiken ska se ut ser vi till att producera den och få den online. Detta är en process som tar olika lång tid beroende på era önskemål. Vi han även hjälpa till med att fylla butiken med innehåll.

MARKNADSFÖRING

När butiken gått live är arbetet bara inlett. Det är då dags att marknadsföra den så att kunderna hittar och lär känna den. Detta kan göras på flera olika sätt och vi kan hjälpa dig genom hela den processen.

SÖKMOTOROPTIMERING

Att ha en optimerad butik så att sökmotorerna gillar och rankar är a och o. Bra grundläggande SEO arbete är i stort sett "gratis" trafik under en lång tid. Vi hjälper dig med optimera den och hitta de sökord som ni ska ranka på.

KONVERTERINGSOPTIMERING

När besökarna trillar in gäller det också att kunna konvertera dessa till att bli kunder. Här kan vi hjälpa dig med att på ett effektivt sätt förbättra ditt flöde och minska antalet tappade ordrar = mer vinst till dig.

Att Tänka På När Du Ska Starta E-Handel!

Det är mycket att tänka på när man planerar att öppna en framgångsrik e-handel. Men det mest basala är att få till en extrem användarvänlighet, stilren design samt enkla raka steg att ta sig till kassan. Detta får sedan besökaren att genomföra ett köp!

I dagens uppkopplade mobilsamhälle är även en bra mobilanpassad butik ett måste. Detta kallas ofta för att ha en responsiv design, dvs en butik som anpassar sig efter vilken sorts enhet som kunden använder när den surfar runt din butik.

​På Legwork kan vi förse er med en komplett e-handelslösning, färdig att använda. Du behöver bara trycka på startknappen och öppna butiken. Design, betallösning och administration är på plats, men sen då? Att öppna en e-butik är precis som att öppna vilken verksamhet som helst. Du har din butik, dvs säljkanalen, men sanningen är att om ingen hittar till din butik eller om den inte konverterar så blir det svårt att tjäna några pengar.

Vi kan vara med som partner och bollplank genom hela processen och den efterföljande driften. Som kund ger det dig en trygg, säker och kvalitativ leverans med endast en partner att hålla kontakten med.

Där har du nu en överblick om vad och hur vi kan hjälpa dig inom E-handel.

Vi kan hjälpa dig med i stort sett allting rörande e-handel och optimering av den samma. Ta bara kontakt med oss så tar vi det därifrån. Inga krav - bara möjligheter. Vi finns här för Dig.

Med en bra optimerad e-butik kommer Du - dag efter dag - ha en billig effektiv säljkanal som jobbar och är öppen dygnet runt.

Vill Du ha en NY BUTIK eller Utveckla den Du har idag?

[thrive_link color=”light” link=”#” target=”_self” size=”medium” align=”full”]KONTAKTA OSS REDAN IDAG[/thrive_link]

[thrive_headline_focus title="VI BYGGER ALLA BUTIKER MED WOOCOMMERCE" orientation="center"]

Känner du till publiceringssystemet WordPress och WooCommerce?

Om inte så ska du läsa vidare. Här kommer en liten beskrivning av vad världens största CMS (Content Management System) kan göra tillsammans med tillägget WooCommerce.

WooCommerce Logga

Som när vi tar fram hemsidor så bygger vi även din e-handelsbutik med hjälp av WordPress som plattform. Till din butik använder vi oss sedan av ett plugin (tillägg) kallat WooCommerce. Precis som med WordPress är WooCommerce utvecklat med väldigt stort fokus lagt på SEO.

En utav många fördelar med kombinationen WooCommerce & WordPress är att du som kund inte är låst som du lätt blir i många andra färdiga plattformar för E-handel som finns där ute. Du har stor frihet gällande designen av hemsidan och du kan låta E-handels delen vara endast en liten del av hela din sida, eller å andra sidan låta den vara helt i fokus. Vill du bygga mycket content, dvs innehåll, så har du det ultimata blogg CMS:et som bas.

Det är denna utvecklingsmöjlighet och frihet som är en stor anledning till att vi endast använder oss av WordPress när vi bygger hemsidor och e-handelslösningar.

  Tobias
Legwork

WooCommerce är optimerat och väldigt enkelt att förstå

Vi anser att WordPress tillsammans med WooCommerce är den perfekta plattformen för dig som kund. Oavsett om du är novis eller mer erfaren så är det enkelt att använda.

Från starten är WooCommere konfigurerat med bra basfunktioner för SEO:

  • Titlar och Meta beskrivningar är enkla att uppdatera
  • Tydlig och enkel url-struktur, som går att modifiera
  • Integrering med Analytics gör det kraftfullt och överblickbart

Med hjälp av Open Source communityn finns det en mängd med plugins även till WooCommerce. Dessa gör att du kan få din e-butik anpassad och precis just som du vill ha den.

Låter det smidigt? Det är för att det verkligen är så smidigt.

Som du kanske förstår är vi väldigt förtjusta i WP & WC- och vi hoppas (och tror) att du är eller kommer bli det också.

Går du och funderar på att starta eller utveckla en e-butik? Bara hör av dig, om inte annat för att bara prata om dina planer. Vi kan säkerligen hjälpa dig.

Vi finns här - för din skull!


Vill Du Lära Dig Mer om E-handel?

Då ska du koppla upp dig på vår e-postlista. Där kommer du då och då få e-post med tips och råd om hur du kan förbättra och utveckla din E-handel och SEO.
Ser fram emot att se dig på insidan!


__CONFIG_optin__{"optin":185,"color":"orange","size":"medium","text":"JAG VILL GÄRNA LÄRA MIG MER!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

Vill Du ha hjälp med Ditt onlineprojekt?

Jag finns redo att hjälpa dig komma vidare. Vare sig det gäller ny hemsida, fler besökare/kunder eller annan onlinemarknadsföring.