Content Marketing

Producera Innehåll som Lyfter din Marknadsföring!

Vi tar fram en strategi för allt ditt Innehåll och hur det kan användas för att växa.

När vi talar om Innehållsmarknadsföring (Content Marketing) så menar vi allt det material som används för att på ett eller annat sätt marknadsföra ditt företag och verksamhet. Det kan handla om texter på din hemsida, videor, material som läggs ut på sociala medier och så vidare. Och allt detta är i grunden marknadsföring.

Det handlar om att skapa relation mellan Dig och Dina Kunder. Kunderna är idag välinformerade och har väldigt många alternativ.

Du måste därför producera innehåll som fångar, informerar och engagerar dina potentiella kunder.

Vi finns här, redo att kavla upp ärmarna och ta tag i saken. Vi kan hjälpa dig på många olika plan gällande ditt innehåll och marknadsföring av detsamma.

[thrive_headline_focus title="DET HÄR KAN VI HJÄLPA DIG MED" orientation="center"]

PLAN & STRATEGI

För att lyckas gäller det att göra grundarbetet. Vi hjälper dig ta fram en persona av din huvudsakliga kund och vilka vägar samt problem den kan tänkas ha. Vi tittar dessutom på vad för sorts innehåll du vill producera.

PRODUKTION

Vare sig vi är med och producerar ditt innehåll eller ej så finns vi ändå med någonstans i produktionen. Oavsett vilken typ av innehåll som tas fram är det en viktig bit som måste göras grundligt och smart.

MARKNADSFÖRING

När det är dags att "gå live" har vi sedan tidigare bestämt vilken kanal som är den rätta. Sedan gäller det att på alla möjliga sätt få ut materialet till så många som möjligt. Där är outreach en stor del av vår strategi.

UPPFÖLJNING

Efter fullföljd, eller ibland under pågående, kampanj gäller det att analysera och följa upp resultatet. Oavsett utgång finns alltid saker att lära sig göra bättre eller att ta med sig in i nästa marknadsföringskampanj.

Vad är Content Marketing egentligen?

Du har säkert hört ordet, eller den svenska versionen - Innehållsmarknadsföring, utan att exakt veta vad det handlar om. Här får du en kort beskrivning av vad det är;

​Content Marketing är en process där du skapar och producerar kvalitativt innehåll, i olika former, som ska attrahera, utbilda, engagera och konvertera en kundpublik. Detta ska ut i rätt kanal och med en anpassning av innehållet, just för den särskilda kanalen och målgruppen. Man kan sammanfatta det med att det är marknadsföring där man mer fokuserar på mottagarens villkor än det företaget vill förmedla.

​Du producerar säkerligen idag en hel del innehåll, men gör du det på bästa möjliga sätt? Vi kan hjälpa dig med en plan, skapande och utförandet. Hör av dig för att få veta mera.

Där har du nu en liten bild och vår syn på Content Marketing.

Vi kan hjälpa dig med hela projektet eller stötta och guida i vissa delar som du kan behöva hjälp med. Vi är helt prestigelösa och inget uppdrag är för stort eller litet. Ta bara kontakt med oss så löser vi "nästan" allting. Vi finns här för Dig.

Är du intresserad av en mer övergripande hjälp med att skriva, t ex en blogg, så är vi även öppna för sådana uppdrag. Läs mer om dessa tjänster längre ner på sidan.

Vill Du ha HJÄLP med Ditt INNEHÅLL ?

[thrive_link color=”light” link=”#” target=”_self” size=”medium” align=”full”]KONTAKTA OSS FÖR MER INFO[/thrive_link]

[thrive_headline_focus title="VI FINNS TILLGÄNGLIGA FÖR ARTIKELSKRIVANDE" orientation="center"]

Bloggar du eller har funderingar på att börja?

Att kunna producera innehåll till en blogg eller hemsida är ett tidskrävande jobb. Och inte alla har den tiden eller är villiga att lägga ner det som krävs. Vi finns tillgängliga för sådana uppdrag inom i stort sett alla nischer.

Vi Producerar Sökoptimerade Texter för Din Sajt

En av de viktigaste bitarna inom Sökmotoroptimering är att innehållet på din egna sida har välskrivna och framförallt relevanta artiklar. En hemsida behöver även regelbundet uppdateras för att vara relevant för sökmotorer. En sajt som har stått ouppdaterad länge har många gånger svårare att ranka bra i jämförelse med en hemsida som regelbundet uppdateras med nytt kvalitativt innehåll.

Att skriva långa artiklar som är unika, relevanta, och SEO-anpassande är dock tidskrävande.

Kanske känner du igen dig i detta scenario: Du börjar skriva på en blogg på din sajt, allt med brinnande motivation under i alla fall de första veckorna. Men sedan börjar motivationen tryta, du kör fast. Bristen på nya idéer och infallsvinklar gör att bloggen står stilla och istället blir ett stort ok att bära.

​Önskar du att du kunde få en färdigskriven artikel perfekt optimerad, skriven av någon utomstående som med färska ögon granskat din sida – färdig att bara klistra in?

Då är vår SEO Content/Artikel-tjänst något för dig.

Vi skriver om i stort sett alla ämnen och våra artiklar håller högsta klass. Du kommer inte att bli besviken, skulle du vara missnöjd kommer vi att skriva om till det att du blir nöjd!

  Tobias
Legwork.se

Kontakta oss för att få Textexempel

Vi har arbetat med content i många år och har en stab med duktiga skribenter som jobbar för oss.

Vad du kan förvänta dig när du beställer en premium artikel ifrån oss:

  • ​SEO-optimerad efter önskat nyckleord
  • Handskriven och helt unik artikel
  • Relevant till ditt övergripande ämne
  • Intressant och informativ (vilket kan ge gratis länkar)
  • Tydligt strukturerad med Titlar, Underrubriker och om du så vill Bilder

Vårt huvudfokus på LegWork är sökmotoroptimering. Därför har vi full koll på de senaste uppdateringarna från Google. Du får material som ligger i tiden. Köp inte de billigaste artiklarna du kan hitta uatn satsa på kvalitet, det tjänar du på i längden. Slipp material som är innehåller grammatiska fel, som är överoptimerade eller i värsta fall kopierade rakt av ifrån en annan sida.

Har du funderingar på att satsa på innehållsmarknadsföring? Då har du helt enkelt kommit helt rätt. Hör av dig, du är mer än välkommen att bara höra dig för om hur det eventuellt skulle kunna gå till.

Vi finns här - för din skull!


Vill Du Lära Dig Mer om Content Marketing?

Då ska du koppla upp dig på vår e-postlista. Där kan du se fram emot att då och då få e-post med tips och råd om hur du kan förbättra din innehållsmarknadsföring och SEO.
Ser fram emot att träffa dig på insidan!


__CONFIG_optin__{"optin":185,"color":"orange","size":"medium","text":"JAG VILL GÄRNA LÄRA MIG MER!","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

Vill Du ha hjälp med Ditt onlineprojekt?

Jag finns redo att hjälpa dig komma vidare. Vare sig det gäller ny hemsida, fler besökare/kunder eller annan marknadsföring.