MINA EGNA PROJEKT

Jag driver ett antal egna webbprojekt inom olika segment och områden. Både nyhets- & informationssajter samt e-handelsbutiker. Du kan se några av dessa längre ner.

Anledningen till att jag driver dessa är flerbottnad. Dels har jag ett genuint intresse för de olika nischerna som jag är verksam inom. Där hoppas jag att bidra till att fler blir intresserade och antalet utövare ökar. Det skulle till exempel vara superkul om någon eller några skulle till att börja cykla mountainbike efter att ha använt sig av min mountainbikesajt.

Men det är inte bara på grund av intresse som jag jobbar med egna sajter. En stor anledning är också den möjlighet det ger mig att kunna testa saker och förbättra mina seo-kunskaper.

Den digitala världen är i ständig förändring och det gäller att hålla sig uppdaterad. Att läsa och lära är en sak, men att verkligen få testa något man funderat på eller precis snappat upp är helt ovärderligt. Därför kan dessa "egna webbprojekt" även gynna dig som är intresserad av ta del av vår hjälp.

Här är några utav mina Sajter

Mtbcyklar.se

Mtbcyklar.se

Här ger jag tips och råd om vilka mountainbikecyklar som passar bäst för olika cyklister och åkning. Jag testar och recenserar produkter, tillbehör och annan utrustning. Dessutom finns köpråd och guider för dig som vill börja cykla eller utveckla sin åkning.

Dessutom skriver jag om hur du bäst tränar, förbättrar din åkteknik och mekar med din cykel. Sajten är ännu i sin linda och mycket innehåll kommer att produceras den närmsta framtiden.

CrossKläder.se

Här ger jag tips och råd på vad som är viktigt att tänka på samt vilka olika crosskläder och utrustning som är bra respektive mindre bra. Det finns en rad med märken och många olika sorters innovationer. Att veta vad som är bra och vilket som behövs kan vara svårt. Där hoppas jag kunna hjälpa till!

Att köra motocross och enduro är, förutom att det är väldigt roligt, också en sport/hobby med risker. Därför är skyddsutrustningen en otroligt viktig del och något man ska lägga pengar på samt testa.

Crosskläder.se
SportCount.se

SportCount.se

Här säljer jag helt unika klockor för tidtagning, varvräkning, varvtider med mera. Klockorna kan användas vid löpning, simning, cykling, gång, motocross med mycket mera, endast fantasin sätter gränser.

Det unika med dem är deras utformning och hur de används. De placeras till exempel på pekfingret och styrs sedan enkelt med tummen. Detta gör att man kan ta sina tider eller mellantider utan att behöva störas av att till exempel lyfta en arm eller liknande.

uRide.se

Min butik, uride.se, säljer produkter till Mtb och Bmx. Men det är inte din vanliga butik utan det handlar om en outletbutik där jag säljer ut stora lager med utgående produkter eller hyllvärmare - till väldigt låga priser.

Målet med uRide är att bli den naturliga och självklara utförsäljningsbutiken inom de båda cykelnischerna. Det hoppas jag uppnå genom att ständigt uppdatera butiken med nya varupartier och fortsätta hålla låga priser där kunden blir glatt överraskad.

uRide.se

Vill Du ha Hjälp med ditt projekt?